• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
 
Maatwerk nodig?

Maatwerk in ledverlichting begint met het begrijpen van de behoeften van de klant.  Wij denken graag mee aan een oplossing die past bij hun specifieke behoeften en wensen.

Door de mogelijkheid om op maat gemaakte verlichting te ontwerpen en te leveren, kunnen klanten profiteren van betere verlichting, energie-efficiëntie en esthetiek. Denk bijvoorbeeld aan een LED Strip op maat in een profiel met cover of denk aan een paneel op maat buiten de standaard afmetingen.


 
       
Plug & Play

Een van de belangrijkste voordelen van het plug en play aanleveren is de tijdsbesparing. Omdat het installatieproces veel eenvoudiger is, kunnen installateurs de verlichting veel sneller installeren. 

Door de tijdsbesparing en het gemak van de installatie kan het aantal arbeidsuren dat nodig is vlink omlaag, Dus ook de arbeidskosten zullen aanzienlijk verminderen.

 

Offerte nodig?

Bent u op zoek naar standaard LED producten van hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan LED-producten voor verschillende toepassingen. Van LED-strips en -lampen tot LED-panelen en -spots, we hebben het allemaal.

Als u geïnteresseerd bent in onze LED-producten, kunt u bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ons team van experts staat voor uw klaar. 
 
      

Om u te helpen bij het vinden van de juiste producten die aan uw behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar LED-verlichting voor thuis, op kantoor of voor een speciaal project, wij hebben de juiste oplossing voor u.

We begrijpen dat de keuze van de juiste LED-producten een belangrijke beslissing is en dat u misschien meer informatie nodig heeft om de beste keuze te maken. Daarom staan we altijd klaar om u te adviseren en eventuele vragen te beantwoorden. 

 
 
Platinalaan 5
5234GL 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant
 
T: 073 6 89 57 99
 
E: sales@led-flatlight.eu
 
 
Openings tijden showroom:
 
Maandag t/m Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Bezig met laden...

CONTACT 

LED Flatlight B.V.

Platinalaan 5

5234 GH 's-Hertogenbosch

: +31 (0)73 - 68 95 799

: info@led-flatlight.eu