• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Lichtcalculatie Lichtcalculatie Lichtcalculatie Lichtcalculatie
Lichtcalculatie Lichtcalculatie Lichtcalculatie Lichtcalculatie
Lichtcalculatie
Lichtcalculatie Besparen op je energierekening is een slimme manier om geld te besparen op de lange termijn. Een van de beste manieren om dit te doen is door verstandig om te gaan met...
 

Lichtcalculatie

Besparen op je energierekening is een slimme manier om geld te besparen op de lange termijn. Een van de beste manieren om dit te doen is door verstandig om te gaan met de verlichting in je huis of bedrijf. Een professionelen lichtberekening kan je helpen om inzicht te krijgen in de hoeveelheid licht die je nodig hebt en welke soorten lampen het meest geschikt zijn om aan je behoeften te voldoen.

Een lichtberekening wordt uitgevoerd door een deskundige op het gebied van verlichting. Deze professional zal bepalen hoeveel licht er nodig is voor een bepaalde ruimte op basis van factoren zoals de grootte van de ruimte, de functie van de ruimte en het type activiteiten dat er plaatsvindt. Op basis van deze gegevens zal de expert aanbevelingen doen voor het type verlichting dat het meest geschikt is voor de ruimte, evenals het aantal lampen en hun plaatsing.

Door een lichtberekening te laten uitvoeren, kun je niet alleen geld besparen op je energierekening, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Door het gebruik van energiezuinige verlichting, zoals LED-lampen, kun je het energieverbruik van je huis of kantoor aanzienlijk verminder. Zeker als je ook met sensoren gaat werken.

Wanneer u ervoor kiest om bij ons een lichtberekening aan te vragen, ontvangt u niet alleen deskundig advies, maar ook een uitgebreide PDF. In deze PDF geven wij per ruimte duidelijk aan wat de LUX-waardes zijn met de gekozen armaturen en hoe gelijkmatig de verlichting in de ruimte is. Mocht u behoefte hebben aan een lichtplan, dan staan wij graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen.

Besparingscalculatie

Naast een lichtcalculatie kunnen wij ook een besparingscalculatie maken. Om te zien hoeveel stroomkosten u kunt besparen op uw energierekening met het gebruik van onze LED producten.  Deze besparing kan oplopen tot wel 80%. Neem contact met ons op als u interesse heeft in een professionele lichtcalculatie of besparingscalculatie.
 
CONTACT 

LED Flatlight B.V.

Platinalaan 5

5234 GH 's-Hertogenbosch

: +31 (0)73 - 68 95 799

: info@led-flatlight.eu