• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Lichtcalculatie Lichtcalculatie Lichtcalculatie Lichtcalculatie
Lichtcalculatie Lichtcalculatie Lichtcalculatie Lichtcalculatie
Lichtcalculatie
Lichtcalculatie Wij helpen u graag met een professionele lichtcalculatie. Wand Iedere situatie is uniek. Wij kunnen per ruimte berekenen hoeveel LED-armaturen er nodig zijn om de...
 

Lichtcalculatie

Wij helpen u graag met een professionele lichtcalculatie. Wand Iedere situatie is uniek. Wij kunnen per ruimte berekenen hoeveel LED-armaturen er nodig zijn om de juiste hoeveelheid licht te krijgen. Niet altijd is het simpelweg het 1op1 vervangen van oude armaturen naar de nieuw LED Variant. Een lichtcalculatie is niet alleen belangrijk om de juiste hoeveelheid licht te krijgen, maar is ook belangrijk voor de Energie-investeringsaftrek (EIA). Wand met de juiste LED-Armaturen & hoeveelheid kom je in aanmerking voor de Energie-investeringsaftrek. De Energie-Investeringsaftrek (EIA) is een fiscale regeling voor ondernemers die duurzaam investeren in energievriendelijke bedrijfsmiddelen, gebouwen of productieprocessen. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en advies uit te brengen over de mogelijkheden.

Besparingscalculatie

Naast een lichtcalculatie kunnen wij ook een besparingscalculatie maken. Om te zien hoeveel stroomkosten u kunt besparen op uw energierekening, Deze besparing kan oplopen tot wel 80%. Neem contact met ons op als u interesse heeft in een professionele lichtcalculatie of besparingscalculatie.
 
CONTACT 

LED Flatlight B.V.

Platinalaan 5

5234 GH 's-Hertogenbosch

: +31 (0)73 - 68 95 799

: info@led-flatlight.eu