• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00

LED SPECIALISTEN

LED Flatlight is een ambitieus bedrijf welk zich gedurende de jaren heeft gespecialiseerd in het leveren van maatwerk projecten met kwalitatief hoogwaardige LED verlichting. Door  onze jarenlange ervaring en partner-ships met diverse fabrikanten wereldwijd kunnen wij onze kwaliteitsproducten door rechtstreekse import en eigen ontwikkeling tegen de scherpste prijzen met de beste garanties aanbieden.

Daarom zijn wij voor u dé leverancier van uw LED producten!

De meeste goederen zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar, waardoor we ook uw maatwerk opdrachten in zeer korte tijd kunnen realiseren.
Wij bieden u naast een snelle levering en een professioneel advies ook een uitstekende service.
 

MAATWERK

LED Flatlight is een specialist in maatwerkoplossingen op het gebied van LED-verlichting. Door onze jarenlange ervaring en ons vermogen om echt met de klant mee te denken, realiseren wij maatwerk projecten, die tot  in elk detail af zijn. Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid om een maatwerkopdracht geheel Plug & Play bij onze klanten aan te leveren. Op deze manier nemen wij een hoop werk voor onze klanten uit handen, zodat ze zich volledig op hun vakgebied kunnen focussen.

Wij gaan voor onze klanten tot het uiterste! Naast maatwerk voor onze klanten, besteden wij ook veel tijd aan de ontwikkeling van nieuwe producten, waardoor wij onze klanten altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Wij bij LED Flatlight zien geen problemen, enkel oplossingen!
 

SERVICE EN KWALITEIT

Wij van LED Flatlight onderscheiden ons onder andere door de service die wij onze klanten bieden. Service gaat bij LED Flatlight dan ook verder dan alleen het bieden van een zeer snelle en vakkundige afhandeling van eventuele vragen of problemen. Door onze opgedane ervaring kunnen wij u op een zeer professionele manier ondersteuning bieden in het gehele traject. De klant staat bij ons altijd centraal! Door onze jarenlange ervaringen en zeer nauwe samenwerking met onze fabrikanten wereldwijd staat wij garant voor de hoogst haalbare kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ons gehele assortiment bestaat uitsluitend uit kwaliteitsproducten door rechtstreekse import en eigen ontwikkeling. Al onze producten beschikken uiteraard over alle benodigde keuringen en certificaten.
 
Kom gerust langs en neem een kijkje in onze showroom!
 
Bezig met laden...

CONTACT 

LED Flatlight B.V.

Platinalaan 5

5234 GH 's-Hertogenbosch

: +31 (0)73 - 68 95 799

info@led-flatlight.eu