• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
Custom Panelen
Custom Panelen

Custom Panelen op maat Heeft u geen standaard systeemplafond? Of heeft u helemaal geen systeemplafond? Wij kunnen panelen op maat aanleveren hoe groot of klein u ze maar wilt hebben. Gependeld of ...

 

Custom Panelen op maat

Heeft u geen standaard systeemplafond? Of heeft u helemaal geen systeemplafond? Wij kunnen panelen op maat aanleveren hoe groot of klein u ze maar wilt hebben. Gependeld of ingebouwd. Wij zorgen voor een oplossing op maat. 

Kunnen Prof Panelen ook op maat?
 
Jazeker! Er zijn veel LED-panelen op de markt van goedkoop tot zeer duur. Maar wat maakt een paneel een goed paneel? UGR waarde? Lumen/watt verhouding? Een PMMA LGP laag? De Chip en de Driver?

UGR waarde

Voor veel mensen komen bij het uitzoeken van panelen er een hoop vragen bij. Waar moet je op letten bij het uitzoeken van panelen. Goedkoop is vaak duurkoop, Let bijvoorbeeld op de UGR waarde. Een UGR (Unified Glare Rating) van <19 is goed voor kantoor ruimtes UGR heeft te maken met lichthinder hoe lager de UGR hoe beter. De productiviteit kan zelfs omhoog gaan met een beter Paneel. De UGR zorgt er ook voor dat er geen schittering of verblinding plaats vind.

Lumen/Watt verhouding

Wij van LED Flatlight hebben het beste paneel tot nu toe in handen. Deze nieuwe Prof-panelen zijn zeer economisch en energiebesparend. Het Prof-paneel heeft een zeer goede lumen / Watt-verhouding (hoe hoger hoe beter) van 130 Lumen / Watt en is multi-inzetbaar, bijvoorbeeld in winkels, kantoren, keukens, gangen, technische ruimtes, toiletten enzovoort. Het is nu verkrijgbaar in 3000K en 4000K en Plus een garantie van 3 jaar (optioneel 5)!

Waarom verkleuren deze Prof panelen niet? Deze Prof panelen verkleuren niet dankzij een PMMA LGP laag. Maar wat houd dit in? Deze zogenaamde PMMA LGP plaat van 3mm zorgt ervoor dat het licht van het LED-paneel gelijkmatig over het oppervlak verdeeld wordt en jaren lang zo blijft. Dankzij het gebruik van een reflectiemechanisme maak het paneel gebruik van een efficiëntere lichtstroom. Dankzij dit alles zal het paneel kleur vast zijn en na verloop van tijd niet minder licht gaan geven, in tegenstelling tot de voordelige panelen op de markt!

De Chip en de Driver

Wat ook nog belangrijk is dat de LED Chip die gebruikt word van goede kwaliteit is, ons Prof Paneel heeft een 2835 SMD Chip van zeer goede kwaliteit in dit prof paneel zitten er 208. Een chip van goede kwaliteit is erg belangrijk, je wilt niet dat het paneel vroegtijdig stuk gaat en zijn levensduur niet haalt. Onze PROF-panelen hebben een zeer lange levensduur, tot 50.000 uur gegarandeerd. Naast de Chip is de Driver ook belangrijk. Een non-flicker driver is het beste. Onze non flikker driver zorgt net als de UGR waarde ervoor dat het light niet flikkert en storend is. Met een goedkoop paneel zonder een non-flicker driver kan het zelfs lijden tot gezondheid ’s problemen. Zo als vermoeidheid, hoofdpijn, neurologische problemen en zelfs epileptische aanvallen.

Afmeting, Kleur en Certificaten

Onze nieuwe Custom Prof-panelen zijn verkrijbaar in verschillende maten (ook afwijkend van onze website. Neem contact met ons op voor meer informatie). De panelen heben een IP-waarde van 20 (alleen voor binnen gebruik). Verkrijgbaar in 3000K en 4000K. Natuurlijk zijn onze panelen langdurig getest en voorzien van alle belangrijkste certificaten CE, RoHS

CONTACT 

LED Flatlight B.V.

Platinalaan 5

5234 GH 's-Hertogenbosch

: +31 (0)73 - 68 95 799

info@led-flatlight.eu