• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
TEFAF TEFAF TEFAF TEFAF TEFAF TEFAF
TEFAF TEFAF TEFAF TEFAF TEFAF TEFAF
TEFAF
Foto's: Mark Niedermann
 
TEFAF 

TEFAF is de meest toonaangevende kunstbeurs van Nederland en bestaat al 30 jaar, ook dit jaar leveren wij van “LED Flatlight” de LED verlichting op de beurs in Maastricht. Niet alleen de verlichting in de boven en de zij randen van de stands, maar ook de nieuwe entree dit jaar is door ons verlicht. 

Op een kunst beurs waar veel onderscheid gemaakt wordt tussen verschillende kunstvormen, kun je de nieuwe entree als een kunst werk op zich noemen. Als u binnen komt, langs het zwevende bloemstuk loopt naar de catalogus balie. Ziet u links de enorme nieuwe entree, ontworpen door de architect van TEFAF. Dit jaar streven wij, en de ontwerper er naar om de kunstminnende bezoekers te imponeren met een mystieke creatie van licht. Deze creatie is uitgevoerd met RGBW LED verlichting  en is volledig digitaal aan stuurbaar. Omdat mensen geneigd zijn naar het licht toe te lopen zal het licht u mee naar binnen begeleiden richting de beursvloer. 

Licht en Kunst 

Licht en Kunst is erg belangrijk en wij van LED Flatlight weten dit maar al te goed. Wij hebben jaren lange ervaring in het verlichten van kunst beurzen zoals TEFAF, maar ook Internationaal timmeren wij al jaren aan de weg. Wij verlichten bijvoorbeeld ook Masterpiece Londen. Bij dit soort kunstbeurzen is verlichting een nog belangrijker aspect dan andere soorten beurzen. Wij zorgen ervoor dat de beleving optimaal is bij de bezoeker van een beurs. Wij steven ernaar dat de kunstliefhebber in prettig licht en in eerlijke kleuren de schilderijen of kunstobjecten kunnen bewonderen. Zo moet je bijvoorbeeld bij de oude meesters 2700 Kelvin gebruiken om de warme tinten goed naar voor te laten komen. Maar bij moderne kunst met veel primaire kleuren zo als een Appel of Warhol is juist een hogere kelvin waarde aan te raden. 

Omdat Kunstbeurs TEFAF ongeëvenaard is in het controleren van de kunstwerken op kwaliteit, authenticiteit en staat van de kunst. Streven wij van LED Flatlight naar dezelfde kwaliteit in onze LED Producten. Wij leveren alleen High-End LED producten van de beste prijs/kwaliteit. 

Het gebruik van LED Verlichting in combinatie met kunst is sterk aan te raden. Kwaliteit wordt steeds beter en de producten steeds kleiner. Het licht is niet alleen mooier en eerlijker geworden. Maar wat ook van belang is, is dat LED Verlichting het best is voor het behoud van kunstwerken. Het besef hoe schadelijk licht is voor kunst, ontbreekt bij veel mensen. Oude verlichting kan zeer schadelijk zijn voor kunst. Stap over op LED Verlichting zonder schadelijke UV Straling. Wij geven graag advies over verlichting ook aan particulieren. Neem gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en in High-End oplossingen voor al uw wensen.

LED Flatlight
+31 (0)73 6 89 57 99

 
CONTACT 

LED Flatlight B.V.

Platinalaan 5

5234 GH 's-Hertogenbosch

: +31 (0)73 - 68 95 799

: info@led-flatlight.eu