• Winkelwagen
    0 Product(en) € 0,00
    • 0 Product(en) € 0,00
LED Flatlight is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in LED, maar ook de productie en levering van signs & displays in point-of-sale materialen.
Wij verzorgen ontwerp, engineering, productie en management services aan  eindgebruikers van signs en displays.
 
Onze typische klant is elk bedrijf of organisatie met een of meerdere merken waarvoor point-of-sale communicatiematerialen nodig zijn.
De zeer gespecialiseerde, multidisciplinaire diensten zijn vaak niet beschikbaar binnen de organisaties van onze klanten.
 
Veel klanten blijven ons daarom ook raadplegen na een eerste project succesvol te hebben afgerond.
 
LED Flatlight biedt een complete range van management services, uitgevoerd door een ervaren staf van creatieve professionals.
Onze multidisciplinaire staf bestaat uit technische engineers, grafische ontwerpers, project managers en technische CAD tekenaars.
 
Cliënten hebben voordeel van deze professionele groep omdat wij op alle fronten binnen een project, als team samenwerken.
 
Door onze brede basis aan ervaring in deze zeer gespecialiseerde industrie, werken wij als specialisten voor reclamebureaus, projectbureaus, fabrikanten en eindgebruikers met een verscheidenheid aan unieke projecten.
 
LED Flatlight produceert en  levert point-of-sale communicatiematerialen. Alle producten worden custom-made, geheel naar de wensen en eisen van de klant samengesteld.
 
Ons brede programma bestaat uit:
- Permanente displays
- Semi-permanente displays
- Point-of-sale reclame
- Binnen lichtreclame
- Buiten lichtreclame
 
Bent u geïnteresseerd in Signs & Displays neem dan contact met ons op voor eventuele vragen en mogelijkheden.

sales@led-flatlight.eu

Bezig met laden...

CONTACT 

LED Flatlight B.V.

Platinalaan 5

5234 GH 's-Hertogenbosch

: +31 (0)73 - 68 95 799

info@led-flatlight.eu